SIERADEN VOOR MANNEN

SIERADEN VOOR MANNEN

Traditioneel is vrouwen, en slechts in mindere mate mannen, die sieraden droeg. De enige “aanvaardbaar” voor een man om te dragen in aanvulling op een polshorloge, hebben een stropdas, manchetknopen en onmogelijk geweest. een trouwring. In bepaalde kringen was het gebruikelijk om mannen ging met andere sieraden, zoals kettingen en oorbellen.

Deze is de afgelopen jaren, met inbegrip met hulp van Hollywood, waar het meer en meer gebruikelijk geworden voor mannelijke beroemdheden dragen van sieraden.

Er zijn vele mogelijkheden voor een man die wil om sieraden te dragen, hoewel de commissie, is natuurlijk niets meer mannelijke dan bij vrouwen sieraden. Er zijn veel verschillende soorten sieraden om uit te kiezen – oorbellen, ringen, armbanden, kettingen en manchetknopen – evenals verschillende kanten op te gaan binnen elke groep.

Bijvoorbeeld, je wilt een mannen armband kopen, kunt u kiezen uit armbanden in goud, zilver, leer, staal of de steeds populairder handgeknoopte armband met kralen. Sommige armbanden kunt zelfs gegraveerd, zoals een naam of een datum.

Ook hangers en kettingen er is veel om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, er is een grote selectie van zeer krachtige en mannelijke tegenhanger, de titel van Viking sieraden. Een andere zeer populaire sieraad is de zogenaamde dog tags, ook wel bekend als dog tags of ID-platen. Het is een vlakke plaat, die oorspronkelijk werd gebruikt voor de identificatie van de soldaten over de hele wereld, maar vandaag de dag is enorm populair onder de burgers geworden.

Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden van de hedendaagse sieraden voor mannen biedt. Er zijn sieraden in verschillende stijlen. Uit de ultra-mannelijke naar onopvallend tot iets zachter ontwerpen. U zult zeker iets dat bij u past.

SIERADEN VOOR MANNEN – DE AARD VAN DE SIERADEN ZAL IK KIEZEN?
Zoals diverse sieraden man is niet zo groot als het bereik van sieraden voor vrouwen, maar het moet toch mogelijk zijn voor de meeste mannen om een ​​aantal sieraden die bij hen past te vinden.

Sieraden voor mannen moeten bij voorkeur niet al te groot en opvallend als sieraden die veel aandacht vaak beschouwd als vrouwelijk aantrekt. Aangezien de meeste mannen liever benadrukken hun mannelijke kant, er zijn bij nadruk op het hebben van veel sieraden voor mannen, voornamelijk zilver, staal en leer.