Maak je outfit af met de juiste accessoires en sieraden

Maak je outfit af met de juiste accessoires en sieraden

De modetrends zijn enorm in beweging. Het ene jaar kan je niet de straat op zonder stoere sneakers

, een paar maanden later kan je geen kant op zonder klassieke pumps aan je voeten. Voor veel vrouwen is het een sport om als een van de eersten de nieuwste trends te ontdekken en snel de bijbehorende kleding te vinden. Dat is niets nieuws, maar een proces dat al duizenden jaren aan de gang is. Daar zijn we tenslotte vrouwen voor, nietwaar?

Maar wat wel opvalt is dat dit niet altijd opgaat voor de accessoires en sieraden. Deze worden al snel beschouwd als tijdloze items die ongeacht de veranderingen in de mode overal bij kunnen worden gedragen.

Daar valt veel voor te zeggen, maar ook het een en ander tegen in te brengen. Ook een sieraad is namelijk een modegevoelig item.  Maar omdat een sieraad – mede door de prijs – iets is waar je langer over nadenkt voordat je het koopt en dat meer dan een kledingstuk een stukje van jouw karakter weerspiegelt, kan dit in de meeste gevallen – zolang ze maar niet te uitgesproken zijn – bij iedere nieuwe modetrend een persoonlijk accent aanbrengen.

Op dit moment zie je dat je niet voorzichtig hoeft te zijn met het laten zien van jouw sieraden. Als ze maar groot en opzichtig zijn. Je mag best geval opvallen als je de deur uitgaat! Kijk maar naar de supersized oorbellen en kettingen met glitters en fel gekleurde stenen. Zowel de oorbellen als de kettingen mogen oversized zijn. “Heavy metal”  noemt men deze sieradentrend ook wel, die in het meest extreme geval bestaat uit een kunstzinnig gebogen plak edelmetaal. Hoe leuk het ook mag zijn, dit zal geen trend zijn die een lang leven is beschoren. Je kunt gelukkig ook nog steeds

sieraden kopen

die wat tijdlozer zijn en ook over een paar jaar nog kunnen dienen als accessoire die iets toevoegt aan de mode van dat moment.