Koopgids: Hoe shop je het beste voor een deurmat met logo

Koopgids: Hoe shop je het beste voor een deurmat met logo

We hebben al eerder gezegd dat de deurmat met logo een eerste indruk is die bezoekers van uw huis hebben – dus het neerleggen van een goede deurmat is niet alleen de beste manier om uw vloeren te beschermen, het is ook een makkelijke manier om direct uw ingang te organiseren en mee te nemen. Bovendien is de deurmat met logo de eerste verdedigingslinie van uw huis tegen alle vuil die afkomstig is van natte laarzen en schoenen. Het is daarom belangrijk om materiaal en de grootte van een mat te nemen in relatie met de waar deurmat met logo gebruikt gaat worden. zoeken.

Binnenmatten.

Ten eerste, overweeg je waar de deurmat met logo gaat gebruiken. Als het in een buitengebied gebruikt wordt, is het belangrijk om een ​​mat te kopen die van weerbestendige materialen zoals teakhout, geweven zeegras of waterdichte kokosvezels te nemen deze zijn zeer duurzaam en zijn ideaal voor drukke binnenruimtes.

Overweeg de grote van de deurmat.

Voor een deurmat met logo die worden gebruikt door buitengangen of hoog verkeersgebieden, kijk naar een deurmat met logo met schurende of met een structuurachtige oppervlakte. Ook is het de moeite waard om te kijken naar: Matten die “schurende oppervlakte” hebben, die zijn ontworpen om zelfs het meest koppige modder weg te plukken uit uw schoenen.

Vermijd rubbermatten in de winter.

Hoewel rubberen deurmatten kostenefficiënt, duurzaam zijn en niet glijden wanneer u uw schoenen uit veert, is het beter om ze in de garage te bewaren of tijdens de winter op te bergen. Dat komt omdat de koude en langdurige blootstelling aan de elementen het rubber kan scheuren.

Houd de mat in zijn plaats.

Op een hele modderige dag, is het ergste dat er kan gebeuren, dat de onder je vandaag glijdt. De oplossing? Kies voor een dikke, non-slip onderkant die de mat op zijn plaats kan houden.

Alleen matten.

Veel deurmatten claimen geschikt te zijn voor buitengebruik, maar je kan nooit voorzichtig genoeg zijn. Matten gemaakt van sisal, jute en stoffen (zoals doek) worden het best binnen gebruikt, omdat ze op langere termijn niet goed de  weerselementen kunnen weerstaan. Denk aan deze matten als ‘overgang’ – hun taak is om langzaam het vuil te vangen, en niet om al het vuil van je schoenen te schrapen.

Controleer ook de maat.

Terwijl de deurmatten in veel maten en vormen komen, is het belangrijk dat ze ook in grootte passen bij uw voordeur. Het spreekt vanzelf dat beide voeten op de mat moeten passen, maar zorg ervoor dat het minstens 3/4 of 80% de breedte is van de deuropening maar ook waar de deurmat met logo het meest gebruikt gaat worden. Overweeg ook de hoogte: we hebben allemaal matten die te dik zijn, glijden of vastzitten wanneer we een deur openen, dus houd rekening met de dikte van de deurmatten voor buitengebruik/binnen gebruik.

Schoonloop matten zijn effectiever. Een schoonloopmat zal meer vuil opvangen. Voor de meeste binnen matten Hoeft u ze alleen uit te schudden of te stofzuigen. Of als het plastic vezels, hout of rubber zijn, dan kan je ze ook afspoelen met een tuin slang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *