GOEDKOPE SIERADEN – ONLINE WINKELEN EN GELD BESPAREN

GOEDKOPE SIERADEN – ONLINE WINKELEN EN GELD BESPAREN

GOEDKOPE SIERADEN – ONLINE WINKELEN EN GELD BESPAREN

Als kooplieden voor sieraden is dat je altijd op zoek naar de winkels waar je de meeste waar voor uw geld te krijgen, maar te lage prijzen kunnen ook zorgen dat je de vragen over de sieraden is nu ook waar dat het bedrijf echt is.

We zijn op CHANTI volledig op de hoogte en een vraag die onze klanten vragen vaak ons, inderdaad, ‘Wow, hoe kun je zo goedkoop zijn? ”

En hier is waarom:

Voor een sieraad dat je koopt in een gemeenschappelijk libel op de straat is een lange weg tussen producent en winkel. Mayfair niet kopen van een fabrikant, maar bij een groothandel. De groothandel is in met fabrikanten over de hele wereld en verkoopt zijn juweliers. Voordat het stuk eindigt in uw handen, het hele drie delen – een fabrikant, groothandel en tenslotte de goudsmid – en vervolgens alle drie wil om geld te verdienen, is het vanzelfsprekend dat prissen ingedrukt deropad.

CHANTI, echter, begon in 1995 als groothandel en had dus al in contact te sieraden fabrikanten over de hele wereld, toen ze besloten om de strategie te veranderen. In maart 2001 opende CHANTI voor de online verkoop rechtstreeks aan particuliere consumenten. Zo slaan we een deel van het proces, en dat deze besparingen de cliënt zou profiteren in de vorm van lagere prijzen.

CHANTI gebruiken zo veel van dezelfde producenten als de algemene Deense juweliers, en dus kunt u verzekerd zijn van dezelfde goede kwaliteit als je winkelen bij ons.

GOEDKOPE SIERADEN – WELK MATERIAAL MOET IK KIEZEN?

Sieraden is beschikbaar in vele verschillende materialen, de meest populaire zijn goud, wit goud, zilver, verguld zilver en zwart rhodium plated zilver. Maar ook sieraden gemaakt van staal, leer, katoen, etc. is ook zeer vaak – vooral voor mannen. De vraag is: welk materiaal moet mijn sieraden zijn?

Gouden sieraden is beschikbaar in verschillende karaat, met Chanti zijn 8 en 9 karaat en 14 karaat. Sieraden in 8 karaat goud bevat 8 stuks van goud op een totaal van 24 delen, 24 delen goud. Daarom 8 karaat gouden sieraden is goedkoper dan 14 karaats gouden sieraden.

Gouden sieraden is notoir duurder dan zilveren sieraden. Dus je zal geld besparen op sieraden, maar nog steeds kopen kwaliteit sieraden, kunnen zilveren sieraden van de juiste keuze. Sieraden in zilver is verkrijgbaar in alle soorten – oorbellen, kettingen, hangers, armbanden, enkelbanden, piercings, teenringen, broches, etc. Duurzame zilveren sieraden met verschillende legeringen die, bijvoorbeeld, vergulde zilveren sieraden en zwart rhodium plated sieraden.

Zilveren sieraden - GOEDKOPE SIERADEN – ONLINE WINKELEN EN GELD BESPAREN

Zilveren sieraden
De klassieke zilveren sieraden past op de meeste. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal vormen en steensoorten – zoals hartjes, bloemen, sterren, kruisen, veren, uilen, bladeren en met zirkonia, amethist, topaas, saffier, parels, amber, onyx, etc. De mogelijkheden zijn legio, en iedereen kan een vondst zilveren sieraden die past bij hun stijl en smaak.

vergulde sieraden - GOEDKOPE SIERADEN – ONLINE WINKELEN EN GELD BESPAREN

Vergulde sieraden
Vergulde zilveren sieraden is een goedkoper alternatief voor gouden sieraden, en heeft een iets geler dan gouden sieraden. Als zilveren sieraden beschikbaar deze in vele vormen en ontwerpen. Vergulde sieraden is zeer opvallende sieraden, en ben je niet bang om te schitteren door en krijgen de aandacht van uw sieraden.

Zvart rhodium plated sieraden - GOEDKOPE SIERADEN – ONLINE WINKELEN EN GELD BESPAREN

Zvart-rhodium plated sieraden
In de afgelopen jaren is het erg in de mode in zwart-rhodium plated sieraden geworden. Ze hebben een meer stoere look dan normaal zilveren sieraden heeft, en is zeer geschikt voor diegenen die accessoires die je outfit kunnen aanvullen zonder verlichting te veel, en neemt de aandacht weg van de rest aan je outfit wilt.

Goedkope sieraden in zilver met een laagje, stok hoewel niet helemaal zo goed als gouden sieraden. De coating wordt in feite vervagen na verloop van tijd, en daarom kan het nodig zijn later aan de sieraden overschilderd worden met een juwelier te krijgen.

Er is geld om gered te worden door het kopen van goedkope sieraden online. En bovendien is het goedkoop om sieraden online te kopen, is ook een veel grotere verscheidenheid dan het maken van individuele juweliers en sieraden winkels.

GOEDKOPE SIERADEN – VINDEN HIER INSPIRATIE
Besparen 30-70% door het kopen van goedkope sieraden bij Chanti. Bij Chanti vindt u een enorme selectie van goedkope sieraden in zilver en goud en vele andere materialen te vinden. Enkele van de meest populaire sieraden is zilveren sieraden met zirkonia, ofwel met hartjes, bloemen, kruisen of in een andere mooie vorm. Zie hieronder een video voor inspiratie, en klikt u in en zie de vele sieraden en vind de perfecte sieraad voor jezelf of iemand waar je om geeft.